dissabte, 22 de setembre de 2012

Mai diguis d'aquesta aigua no en beuré

Doncs això, que sempre he dit que no faria un bloc com aquest. Que carregar la  xarxa amb un bloc més per ensenyar el que milers d'altres persones també fan (i pengen al seu bloc) no tenia sentit. Que quan una té ganes de crear el temps l'ha d'invertir creant i no ensenyant el que fa. I podria fer una llarga llista amb mil motius més per no fer aquest bloc. Però el cas és que aquí està i sí, per què negar-ho, em fa una mica d'il·lusió.

Fins fa uns mesos m'havia apropat a menys d'un metre d'una màquina de cosir només per descuit o imprudència. Veure a la mare cosint era com veure una heroïna fent una gran proesa. I pensar que mai agafaria fil i agulla més enllà d'intentar cosir un botó em semblava ciència ficció.

Però un bon dia remenant per la xarxa em va començar a picar el cuquet, qui sap, potser això de cosir entra al rol de mare, i vaig decidir aventurar-me a veure què en sortia. Espero cada dia aprendre'n una mica més i seguir gaudint com fins ara del fil i l'agulla!

1 comentari:

  1. Jo també pensava que no calia tenir un blog, que ja n'hi ha a pilons a la xarxa, i mira, aquí estem!!
    T'acabo de descobrir gràcies al premi que ens ha concedit la Fanny de Coses de Mare, i m'agrada el que fas!! Ja tens una seguidora més!!
    Per cert, molt xulo el disseny del blog!
    Fins aviat!!

    ResponElimina